Er det lønnsomt?

Tall fra Enova viser at boenheter som bruker 5500 kWh til 22000 kWh til oppvarming kan spare mellom 1900 til 7700 kWh per år. Dette er nøkterne tall i og med at man regner ut fra at varmepumpen dekker 60% av oppvarmingsbehovet.

Norges Naturvernforbund og Huseiernes Landsforening anbefaler bruk av varmepumper, både for å redusere forbruket og for å spare miljøet i form av redusert CO2 utslipp

Før man kjøper.

Vi utfører uforpliktende analyser av dine boforhold slik at du får en varmepumpe som passer akkurat dine behov.

Lønnsomheten er i vesentlig grad knyttet til korrekt dimensjonering, utforming og drift av anlegget.

Lønnsomheten avhenger av:
  • Hvor stor boligen er.
  • Planløsning og byggestandard
    (hvor godt huset er isolert).
  • Oppvarmingssystem
    (radiator, gulvvarme, luft).
  • Type varmepumpe.
Banner

Hjem  >>  om oss
   
BL KLIMA er en bedrift som har levert varmepumper, airconditionanlegg og tilhørende utstyr til private og bedrifter siden 2006.

Vårt virksomhetsområde strekker seg til en radius på opp til en times kjøring fra Drammen uten noen form for tillegg i pris ved nymontering.

Ved nymontering av varmepumpe dekker vi disse byene og tettstedene
For Buskerud: Drammen, Røyken, Hurum, Lier, Nedre eiker, Øvre eiker, Kongsberg, Modum, Hole.
For Vestfold: Andebu, Horten, Hof, Holmestrand, Nøtterøy, Re, Sande, Svelvik, Tjømme, Tønsberg.
For Akershus: Asker, Bærum.

På forespørsel foretar vi også nymontering av varmepumper utenfor vårt
virksomhetsområde men da vil en kjørekostnad bli påberegnet.

NOVAP-godkjent forhandler
BL Klima har selvsagt alle autorisasjoner som kreves for montering av varmepumper i Norge. I tillegg er vi en NOVAP-godkjent forhandler der bedriftene må oppfylle visse kriterier, som blant annet å ikke gi villedende eller feilaktig informasjon om
egne eller andres produkter. Dette garanterer også at kunden får nødvendig anleggsdokumentasjon og tilstrekkelig instruksjon i bruk av anlegget. Som forbruker er du derfor ekstra trygg ved å kjøpe varmepumpe av en NOVAP-godkjent forhandler.

F-Gass sertifisert
Nå er F-gass forordningen innført i Norge. Det vil si at alle som monterer varmepumper må være sertifisert. Alle montører som har gjennomført NOVAPs
montørkurs for luft/luft varmepumper blir også berørt. Man må ha F-gass sertifikat dersom man skal installere split luft/luft og luft/vann anlegg samt om man gjør inngrep i kuldekretsen på varmepumpen.

Alle våre montører og teknikere har jevnlig kursing slik at de har høy kompetanse innen montering, igangsetting av anlegg, service og feilsøking. Alle produktene som selges er testet og utviklet for nordiske forhold.

Vi selger varmepumper og airconditionanlegg til meget konkurransedyktige priser og vi er kjent for å levere på tid innenfor de avtalte rammer som er gjort mellom oss og kunden.

En av våre hovedmålssettinger er å skape fornøyde kunder ved å ha høy kvalitet på all våre tjenester innen salg, service, oppfølging og veiledning.