Er det lønnsomt?

Tall fra Enova viser at boenheter som bruker 5500 kWh til 22000 kWh til oppvarming kan spare mellom 1900 til 7700 kWh per år. Dette er nøkterne tall i og med at man regner ut fra at varmepumpen dekker 60% av oppvarmingsbehovet.

Norges Naturvernforbund og Huseiernes Landsforening anbefaler bruk av varmepumper, både for å redusere forbruket og for å spare miljøet i form av redusert CO2 utslipp

Før man kjøper.

Vi utfører uforpliktende analyser av dine boforhold slik at du får en varmepumpe som passer akkurat dine behov.

Lønnsomheten er i vesentlig grad knyttet til korrekt dimensjonering, utforming og drift av anlegget.

Lønnsomheten avhenger av:
  • Hvor stor boligen er.
  • Planløsning og byggestandard
    (hvor godt huset er isolert).
  • Oppvarmingssystem
    (radiator, gulvvarme, luft).
  • Type varmepumpe.
Banner

Hjem  >>  Service
   
BL KLIMA ønsker å gi våre kunder en rask og profesjonell behandling ved montering, under service eller ved vedlikehold. Av den grunn har våre montører og teknikere tilgang til fullt utstyrte servicebiler med alt nødvendig testutstyr. Dermed kan vi løse de fleste oppgavene hjem hos kunden.
   
Vårt tekniske personale bibeholder høy kompetanse ved å gjennomgå jevnlig kursing og skolering hos våre merkeleverandører.

Vi utfører service på alle typer varmepumper og airconditionanlegg.

Alle som har fått montert varmepumpe fra BL KLIMA blir kontaktet angående service innen 2 år fra monteringsdatoen.

 

Hvis det er behov for større reparasjoner vil vi ved å benytte en a landets største importører få repparert det defekte utstyret på deres eget verksted.
 
 
Ved å benytte en av landets største importører er kunden sikret tilgang til topp moderne verkstedfasiliteter når uhellet først er ute. Deres teknikere med årevis av erfaring gir trygghet for kunden.

Ved å benytte BL klima kan kunden være trygg på at alle behov blir ivaretatt, være seg informasjon, vedlikehold eller reparasjon ved behov.